Širi se video susreta princeze s curicom (5) koja ima rak. Kate joj je ispunila želju

Foto: Profimedia

ŠIRI se video dirljivog trenutka kada je princeza od Walesa odjenula rozu haljinu kako bi upoznala curicu kojoj je dijagnosticiran rak. Kate je obećala tada petogodišnjoj Mili Snedon da će nositi rozo (Milinu omiljenu boju) kad se upoznaju nakon što je čula da se Mila liječi od leukemije.

Princeza je održala obećanje i za susret s Milom u svibnju 2021. odjenula ružičastu haljinu. Kate ju nije smjela zagrliti zbog korone, ali joj je rekla da je jako želi pomaziti. Mila je bila savršena mala princeza u haljini, nosila je malenu krunu i roze cipelice.

Snimka je ponovo postala viralna nakon što je Middleton večeras objavila da ima rak u 42. godini i da je pod "preventivnom" kemoterapijom. 

Kate se javnosti obratila emotivnom videoporukom u kojoj je otkrila da je dijagnoza "šokirala čitavu obitelj" i da su ona i William "činili sve što mogu da procesuiraju i riješe ovo privatno za dobrobit obitelji".

"Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro", dodala je u videu snimljenom u obiteljskom vrtu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.