Slavna glumica priznala: Godinama nisam shvaćala da sam u nasilnoj vezi

Foto: EPA

Glumica Anna Kendrick (39) je priznala kako joj je bilo "jako teško" prepoznati da se nalazi u nasilnoj vezi. Glumica je, kako tvrdi, bila u nasilnoj vezi sedam godina, no sada je otkrila da joj je godinama "bilo teško prepoznati" istinu o njezinom bivšem partneru.

Prvo je mislila da je ona krivac

Tijekom gostovanja u podcastu Call Her Daddy, Kendrick je podijelila: "Čitala sam sve članke i pomislila: 'Neki dijelovi moje veze izgledaju kao što to opisuju, ali ne potpuno.' Bilo je kao da se preko noći nešto prebacilo u meni i trajalo je oko godinu dana", ispričala je.

Kendrick, koja nije otkrila ime svog bivšeg partnera, isprva je mislila da je ona krivac za probleme u njihovoj vezi. Međutim, na kraju je shvatila da je on bio problem. "Pojavilo se niotkuda, ali je bilo izgrađeno na temelju toga što sam imala toliko ljubavi i povjerenja u tu osobu, pa sam mislila da mora biti do mene. Ako je netko od nas dvoje lud, to moram biti ja. Bilo je jako, jako teško zapravo reći: 'Ne, mislim da je ovo do njega. Mislim da su ovo njegovi problemi.' Potpuno sam preokrenula svoj život pokušavajući popraviti sve što je bilo krivo sa mnom", prisjetila se.

I njezin terapeut joj se ispričao

Annin terapeut je u početku "potpuno nasjeo na njegovu priču." "Imala sam nekoliko seansi s njim u posljednjih nekoliko godina, gdje mi se ispričao jer je, mislim, shvatio što se događa, tek pred kraj naše veze", ispričala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.