Slavni boksač predao auto zaposleniku parkinga, zaboravio da je ostavio kćer u njemu

Screenshot: X

Amir Khan postao je viralan nakon što je objavljena snimka na kojoj daje svoj automobil zaposleniku parkinga, ali je zaboravio da je svoju kćer ostavio na stražnjem sjedalu.  

Bivši boksački šampion (37) ostavio je svoj Range Rover, vrijedan 120.000 funti, kod zaposlenika parkinga u Dubaiju, a video podijeljen na društvenim mrežama pokazuje trenutak u kojem je shvatio da je njegova kći Alayna (6) još uvijek na stražnjem sjedalu. 

Amir je snimao dok je čekao da vozač vrati auto govoreći u kameru: "Poslao sam auto zaposleniku i pogodite što? Ostavio sam kćer u autu." Nastavio je snimati dok je nestrpljivo čekao da se otvore vrata automobila.

Kad su se stražnja vrata konačno otvorila, Alayna se nimalo impresionirana ukazala na stražnjem sjedalu dok je u rukama držala ružičasti mobitel. Video, koji se više ne pojavljuje na Khanovim društvenim mrežama, završava tako što su se otac i kći udaljili držeći se za ruku dok se vozač više puta ispričavao. 

Amir sa suprugom Faryal Makhdoom ima još i kćer Lamaisah i sina Muhammada. Par je u braku od 2013., a 2017. su nakratko prekinuli, no ubrzo su otkrili da su opet zajedno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.