Sofia Vergara našla je genijalan način da "reciklira" tetovažu posvećenu bivšem

Screenshot: TikTok/Instagram

Kad ti život da limun – napravi limunadu. Nakon prekida, novopečeni samci prvo uklone tetovaže posvećene svojim bivšima, ali Sofia Vergara kaže da ima bolje rješenje.

Kao što vjerojatno znate, zvijezda Moderne obitelji i Joe Manganiello prekinuli su u srpnju 2023. nakon sedam godina braka. Glumac je bio taj koji je podnio zahtjev za razvod, a glumica je nakon toga potvrdila da je razlog jer je "on želio imati djecu, a ona nije htjela biti stara mama."

Sada je gostovala u emisiji The Talk, gdje je kritizirala svog sina Manola zbog previše tetovaža - što ga je navelo da istakne da ona ima dvije svoje. Braneći se, Sofia je pokazala dva mala inicijala na svakom od svojih zapešća i objasnila njihovo značenje.

@thetalkcbs @Sofia Vergara only dates guys with J names 😏😂 Sofia Vergara tomorrow at 2pmET/1pmPT! #sofiavergara #manologonzalezvergara #tattoos #recycle ♬ original sound - The Talk

S jedne strane ima "R" u čast njezinog pokojnog brata Rafaela, a s druge maleno "J" - posvećeno njezinom bivšem suprugu. No, umjesto da razmišlja o neugodnosti situacije, Sofia se našalila da tetovaža sada ima novu svrhu u njezinu ljubavnom životu.

Od Joea do Justina

"Kakva sam ja sretnica da novi tip s kojim izlazim ima isti inicijal", rekla je, slegnuvši ramenima i nasmijavši publiku. Dodala je da je "reciklirala" tetovažu. Naravno, Sofia je mislila na svog novog dečka, Justina Salimana.

Ako niste znali, Justin je ortopedski kirurg, a on i Sofia u romantičnoj su vezi od listopada prošle godine. Glumica nije javno govorila o svom novom dragom. Međutim, u travnju je njihovu vezu potvrdila na Instagramu objavivši njegovu slatku fotografiju na svom storyju.

"Ako ikad budete imali operaciju koljena, pobrinite se da nađete zgodnog liječnika koji će spavati s vama tu noć!!!!" napisala je uz fotografiju Justina kako se brine o njoj dok se oporavljala od operacije u krevetu. "Volim te."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.