Sofia Vergara o svom ljubavnom statusu: Može se reći da sam slobodna

Foto: EPA

Glumica Sofía Vergara (52) izjavila je da se može smatrati slobodnom, unatoč nagađanjima o njezinoj romantičnoj vezi s dr. Justinom Salimanom. U listopadu prošle godine, tri mjeseca nakon razvoda od bivšeg supruga Joea Manganiella, s kojim je bila u braku sedam godina, Vergara je navodno potvrdila vezu sa Salimanom.

Iako su proteklih mjeseci viđeni zajedno, čini se da još uvijek nisu definirali zajedničku budućnost. "Zapravo, pričala sam o tome jučer jer sada sam slobodna", rekla je za Us Weekly.

Čuva svoj privatni život od javnosti

Nakon razvoda od Manganiella Vergara je svoj privatni život držala daleko od javnosti, ali je ipak podijelila poneke detalje o vezi sa Salimanom. U kolovozu je izjavila da uživa u životu s njim te da je iznimno zahvalna ljudima oko sebe. U travnju se ponovno oglasila nakon operacije koljena. "Ako ikada trebate veliku operaciju koljena, pobrinite se da imate zgodnog doktora koji će tu noć ostati uz vas", napisala je uz fotografiju nasmiješenog partnera koji je stajao pokraj njezinog kreveta u plavoj uniformi. "Volim te, dr. Saliman", dodala je uz emoji srca.

Saliman je ranije bio u braku s glumicom Bree Turner, s kojom ima dvoje djece, a njihov brak završio je razvodom 2018. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.