Španjolka na trgu pjevala pjesmu Ja samo pjevam: "Tagirajte Severinu da vidi..."

Foto: Screenshot Instagram

ŠPANJOLKA Laura Marin (19) oduševila je videom iz Coruñe.

Na trgu ispred crkve svetog Nikole otpjevala je pjesmu Ja samo pjevam.

"Galicijski mediji ne zovu me često, ali ovom prilikom su me zvali da snimamo intervju za Radio Coruña. Morala sam izabrati svoje najdraže mjesto u ovom gradu - to je trg ispred crkve svetog Nikole, pun je zelenila i ptica.

Sat vremena prije intervjua su me pitali mogu li svirati gitaru i nešto pjevati. Budući da je to bilo za radio, fokusirala sam se na zvuk, ali me dečko snimio da mogu objaviti na društvenim mrežama. Tagirajte Severinu kako bi vidjela da se i na sjeveru Španjolske pjevaju njezine pjesme", napisala je Laura na Instagramu. Video je podijelila i na TikToku, gdje je skupio više od pola milijuna pregleda.

Pjevala s Halidom u Sarajevu

Inače, Laura je prije godinu dana pjevala s Halidom Bešlićem na njegovom koncertu u Sarajevu. Ranije je na društvenim mrežama objavila snimke u kojima pjeva Halidove pjesme. Rekla je kako je Halid Bešlić jedan od njezinih omiljenih pjevača, zbog čega ju je on i pozvao na koncert. 

"Za Lauru Marin sam saznao preko medija, u srce me dirnula ta njena priča o ovim prostorima, njenoj ljubavi prema našem jeziku, našoj glazbi i našoj kulturi. Laura je svijetla točka u ova surova vremena", rekao je Bešlić za Dnevni avaz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.