Srpski mediji: Sergej Trifunović je supruzi rekao da želi razvod

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Nakon što je Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru za obiteljsko nasilje, srpski mediji pišu što je prethodilo tome. 

Razlog je svađe, kako neslužbeno doznaje Kurir od bliskog izvora, što ona više ne može trpjeti njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara otkako su se vjenčali. Isidora je navodno poludjela jer se njegovo ime provlači po novinama zbog organiziranja koncerta u čast Bore Čorbe. 

Rekao joj da želi razvod?

Prije svađe sa suprugom Sergej je sa psom Milom bio na promociji albuma Sajsi MC, ali Isidori nije rekao kamo ide niti se javljao na mobitel. Onda joj je navodno rekao da želi razvod, zbog čega je došlo do svađe. 

Sergej je navodno rekao da će napustiti stan u kojem žive, a ona je tada zaprijetila da će polomiti sve u stanu. 

Isidora u Srbiji boravi ilegalno

Podsjetimo, glumac je pozvao policiju i rekao da trpi nasilje supruge Isidore. Svađa se dogodila oko 22 sata u stanu na Voždovcu, piše Telegraf. 

Srpski mediji pišu da je s Trifunovićem i njegovom suprugom ranije obavljen razgovor u policijskoj stanici, a tužitelj se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podnesena prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima, pišu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.