Stiže nova sezona Black Mirrora, jedan detalj razočarao fanove

Foto: Press

BLACK MIRROR, jedna od najhvaljenijih serija posljednjeg desetljeća, vraća se na Netflix u svojoj petoj sezoni.

Prošli tjedan objavljeni su traileri za sve epizode nove sezone, a fanovi su razočarani jedino činjenicom da je riječ o tek tri epizode, koliko doduše ima i prva sezona (druga ima četiri, a treća i četvrta po šest epizoda).

Netflix je prošle godine objavio i dugoočekivanu interaktivnu epizodu "Bandersnatch", koja je odmah postala hit i privukla brojne nove fanove seriji koju je tek prelazak na Netflix zapravo pretvorio u apsolutni hit (iako su i prve tri sezone vrhunske).

U najnovije epizode uključena su i neka poznata imena, poput Anthonyja Mackieja (Falcon iz Avengersa) i Miley Cyrus.

Prva epizoda, "Smithereens", u kojoj glume Andrew Scott (Sherlock) i Topher Grace, prema sinopsisu govori o taksistu koji se nađe u centru pažnje na dan kad mu stvari ubrzano izmiču izvan kontrole.

U drugoj epizodi "Rachel, Jack and Ashley, Too", u kojoj se pojavljuje i Miley Cyrus, radi se o usamljenoj tinejdžerici koja se želi povezati sa svojom omiljenom pop pjevačicom - "čija šarmantna egzistencija nije blistava kao što se na prvi pogled čini".

U epizodi "Striking Vipers" par starih prijatelja s fakulteta "ponovno se ujedinjuju kasnije u životu, pokrećući niz događaja koji bi mogli zauvijek promijeniti njihov život".

Sve tri epizode bit će dostupne na Netflixu 5. lipnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.