Stiže serija o 18+ filmiću Pamele Anderson i Tommyja Leeja, pogledajte najavu

Screenshot: Youtube

IZAŠLA je najava za novu seriju Pam & Tommy o poznatom zvjezdanom paru '90-ih, Pameli Anderson i Tommyju Leeju.

Serija se počinje emitirati 2. veljače na streaming servisu Hulu, a imat će osam epizoda. Serija se bavi krađom slavnog kućnog filmića za odrasle glumice Pamele Anderson i bubnjara metal-benda Mötley Crüe Tommyja Leeja.

 

Pamelu Anderson glumi britanska glumica Lily James, dok Tommyja Leeja utjelovljuje glumac Sebastian Stan. Njih dvoje su se u potpunosti transformirali za potrebe serije, a prve reakcije fanova su izvrsne.

Trailer prikazuje što se dogodilo nakon što je snimka ukradena iz doma slavnog para, kada je izazvala neviđenu senzaciju 1997. godine. Randa Gauthiera, čovjeka koji je ukrao i prodao njihovu snimku, utjelovljuje komičar Seth Rogen.

On je također i izvršni producent serije, a u seriji glume i Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese i Mozhan Marnò. Redateljsku palicu je preuzeo Craig Gillespie, najpoznatiji po biografskom filmu o klizačici Tonyji Harding, I, Tonya.

Pamela Anderson i Tommy Lee vjenčali su se 1995. nakon samo četiri dana poznanstva, a razveli su se 1998. godine. Imaju dvojicu sinova, Brandona Thomasa i Dylana Jaggera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.