Supruga glumca iz Cobre oglasila se o smrti njega i njihovih kćeri. Objava slama srca

Foto: Profimedia

Jessica KLEPSER, supruga pokojnog glumca Christiana Olivera, progovorila je nakon tragične smrti svog supruga i njihove dvije male kćeri. Na Instagram profilu Wundabar Pilatesa, gdje radi kao upraviteljica, objavljena je njezina emotivna izjava.

"Duboko smo ožalošćeni tragičnom zrakoplovnom nesrećom 4. siječnja 2024., koja je odnijela živote naših voljenih članova obitelji. Naše kćeri Madite (12) i Annik (10), zajedno s ocem Christianom, vraćale su se s odmora na Karibima. Nažalost, svih četvero putnika nije preživjelo.

Madita, učenica sedmog razreda srednje škole Louis Armstrong, bila je poznata po svom živahnom duhu i bila je izvrsna u učenju, plesu, pjevanju i nastupima. Annik, učenica četvrtog razreda osnovne škole Wonderland Ave, bila je nježna, ali i snažna.

Uvijek je prva ponudila lijepu riječ ili zagrljaj utjehe. Njezine su strasti uključivale košarku, plivanje i razne oblike umjetnosti. Duboka veza, zarazan smijeh i avanturistički duh Madite i Annik jako će nedostajati njihovim zajednicama", piše, između ostalog, u objavi.

Podsjetimo, Christian Klepser (51), u glumačkim krugovima poznat kao Christian Oliver, i njegove dvije kćeri Madita i Annik poginuli su u padu malog zrakoplova, koji se srušio u Karipsko more. Domaćoj publici bio je poznat po ulozi inspektora u seriji Alarm für Cobra 11.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.