Supruga milijunaša otkrila: Mjesečno trošim više od 5000 dolara na izgled i njegu

Foto: Instagram

Linda Andrade ima 23 godine. Poduzetnica je, žena milijunaša i vrlo je popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati više od 100.000 ljudi, a na TikToku ima 326.000 pratitelja. Udana je za bogatog muža, ali i sama zarađuje mnogo. U opisima profila na društvenim mrežama piše joj da je domaćica.

Na TikToku je objavila video pod naslovom "Koliko trošim na njegu kao žena milijunaša". Taj je video pregledan tri milijuna puta.

Ovo su njezini mjesečni izdaci

U videu je rekla da troši 500 dolara mjesečno na kosu, 750 dolara daje za mjesečnu šminku i njegu lica, 700 dolara plaća osobnog trenera, na spa centre daje 500 dolara mjesečno, dodatke prehrani plaća 100 dolara, za nokte daje 600 dolara, a na odjeću troši 2000 dolara mjesečno.

Njegu tijela, točnije oblikovanje tijela i laserske tretmane, ne plaća jer ima vlastitu firmu za to. Dakle, mjesečno na svoje potrebe troši otprilike 5150 dolara. Zbog ovog videa mnogi su je kritizirali da se rasipa novcem zbog čega je isključila komentare.

@lionlindaa Light work 🥰🫶🏻 #selfcare #howmuchispendinaday #millionaire ♬ follow me if ur hot - sspedups

Linda i Ricky moćan su par

Ricky Andrade imao je samo 21 godinu kada je napustio svoj posao i posvetio se marketingu. Brzo je naučio nove vještine i do 23. godine zaradio je svoj prvi milijun. Vlasnik je Market Masters Academyja, gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri. 

Posao ga je spojio s Lindom. Brzo su se zbližili i vjenčali. Linda je također poduzetničkog duha. Pokrenula je brend ženske mode i šminke Luxe By Linda. Danas vodi lječilište u Kaliforniji, Flip Your Look. Oboje na temelju svojih tvrtki zarađuju milijune.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.