Swift iz sveg glasa navijala za svog dečka Travisa, družila se s njegovim roditeljima

Taylor Swift je snimljena na otvaranju nove NFL sezone američkog nogometa. Bodrila je svog dečka i njegovu ekipu Kansas City Chiefsa koji su igrali protiv Baltimore Ravensa.  

Ponosno je ušetala na stadion Arrowhead 40 minuta nakon Travisa Kelceja, a za ovu prigodu je osvanula u Versace jeans izdanju, kratkim hlačama i korzetu uz efektne crvene Giuseppe Zanotti čizme do bedara noseći u ruci Louis Vuitton torbu, piše Page Six.

Pratila je utakmicu s Travisovim roditeljima

Nakon što se popela na tribine Swift je zauzela svoje uobičajeno mjesto u Kelcejevom luksuznom apartmanu zajedno s njegovim ocem Edom i majkom Donnom s kojima je pratila uzbudljivu utakmicu, a ekipa njezinog dečka na kraju je i pobijedila.

Podsjećamo, početkom ovog tjedna pojavile su se glasine o njihovom razlazu kada se internetom proširio dokument koji tvrdi da je veza popularnog para čista izmišljotina stvorena kako bi se povećala popularnost sportaša i pjevačice.

Što prikazuje navodni dokument?

Dokument na kojem se vidi logo PR agencije Full Scope iz Los Angelesa (koja zastupa Kelceja) otkriva navodnu strategiju za prekid romanse najveće pop zvijezde današnjice i jednog od najpopularnijih američkih sportaša. Prema dokumentu, koji su kasnije Kelcejevi predstavnici demantirali, prekid je trebao biti obznanjen 28. rujna.

Mnogi su odmah komentirali da tekst djeluje amaterski napisano i kao da iza njega stoji Chat GPT. 

Glasnogovornik Full Scopea oglasio se veoma brzo nakon što su se fotografije proširile društvenim mrežama i objavio da je dokument "potpuno lažan i izmišljen" te da ga agencija nije izradila, izdala niti odobrila. Dodao je i da su angažirali odvjetnike, ali i da ne očekuju da će uspjeti pronaći krivca. 

Swift se nije oglasila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.