Swift se godinama pribojavala ovog scenarija: "Prestravljena sam što idem na turneju"

Foto: Profimedia

TAYLOR SWIFT trebala je 8., 9. i 10. kolovoza održati tri uzastopna koncerta u Beču, no organizatori su koncerte otkazali zbog straha od terorističkih napada, a dvojica muškaraca uhićena su zbog planiranih napada na koncerte. 

Koncert Ariane Grande i pucnjava u Las Vegasu 

Taylor se godinama pribojavala terorističkih napada na koncertu, a o svom strahu progovorila je nakon napada na koncertu Ariane Grande 22. svibnja 2017., kad je bombaš samoubojica aktivirao eksplozivnu napravu i ubio 23 osobe.  

Iste godine u listopadu dogodila se i pucnjava na glazbenom festivalu u Las Vegasu, gdje je poginulo 60 ljudi nakon što je naoružani muškarac počeo pucati po ljudima iz publike. 

"Nisam znala kako ćemo zaštititi fanove" 

Taylor je progovorila o strahu od terorističkog napada dvije godine kasnije u intervjuu za magazin Elle, kada je završavala turneju Reputation. Tada je otkrila kako joj je jedini cilj zaštititi svoje fanove. 

"Nakon bombaškog napada u Manchester Areni i pucnjave na koncertu u Vegasu bila sam potpuno prestravljena što idem na turneju jer nisam znala kako ćemo zaštititi 3 milijuna obožavatelja tijekom sedam mjeseci", rekla je tada. 

Strah se preselio i u privatni život 

"Bila je uložena ogromna količina planiranja, troškova i truda da moji obožavatelji budu sigurni. Moj strah od nasilja nastavio se u mom privatnom životu", priznala je i otkrila kako uvijek nosi zaštitnu odjeću za prostrijelne i ubodne rane. 

Podsjetimo, Taylor je planirala održati samo jedan koncert na stadionu Ernst Happel u Beču, no zbog velikog interesa fanova dodana su još dva datuma. Swiftiesi već danima pristižu u Beč, a ova vijest ih je rastužila. Organizatori su poručili da će za sve ulaznice automatski biti napravljen povrat novca u idućih deset dana.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.