Talijanska olimpijka postala viralna nakon nastupa na OI zbog fotki s parmezanom

Foto: Instagram

Talijanska olimpijska gimnastičarka Giorgia Villa (21) postala je viralna zbog partnerstva sa sirom.

Giorgia je bila članica talijanske reprezentacije koja je ovoga tjedna osvojila srebro na Olimpijskim igrama u Parizu u ekipnoj sportskoj gimnastici. Nakon odličnog plasmana reprezentacije, internetom su ponovno počele kružiti njezine fotografije iz 2021. godine koje je snimila u sklopu partnerstva s parmezanom.

2021. reklamirala parmezan

Villa je najavila svoje partnerstvo s Parmigiano-Reggianom još u travnju 2021., pozirajući u crnom gimnastičkom trikou pored ogromnog koluta sira.

"Jako sam sretna što sam postala dio ove velike obitelji. Odmalena volim ovaj fantastičan proizvod, simbol izvrsnosti i talijanske kulture, a od danas sam iznimno ponosna što mogu surađivati s njima", napisala je tada. 

Ekipa na internetu oduševljena je njenim sponzorskim ugovorom. "Konačno sponzorstvo koje mogu u potpunosti podržati", "Impresioniran sam što Villa može držati toliki kolut parmezana u rukama", komentiraju ljudi. 

Suradnja je prekinuta

Magazin People piše da je njezina suradnja s navedenom tvrtkom završila 2022. godine. Iako je partnerstvo okončano, Parmigiano Reggiano objavio je izjavu nakon Villinog nastupa na Igrama. 

"Uvijek smo oduševljeni kada članovi talijanskog tima, pogotovo tako mladi, postižu tako izvanredne rezultate", rekli su za People. 

Inače, osim srebra na ovogodišnjim Igrama, Villa je bila članica reprezentacije kada su osvojili broncu na Svjetskom prvenstvu 2019. godine te je bila u timovima koji su osvojili zlato i na Mediteranskim igrama 2022. i na Europskom prvenstvu 2022.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.