Taylor Swift donirala 5 milijuna dolara za žrtve uragana na Floridi

Foto: Press

Taylor Swift donirala je 5 milijuna dolara za pomoć područjima pogođenima uraganima Helene i Milton.

"Nevjerojatno smo zahvalni Taylor Swift na velikodušnoj donaciji od 5 milijuna dolara", napisala je izvršna direktorica neprofitne organizacije Feeding America Claire Babineaux-Fontenot na Instagramu. "Ovaj će doprinos pomoći obnovi i oporavku zajednica, osiguravajući osnovnu hranu, čistu vodu i zalihe ljudima pogođenim ovim razornim olujama", dodala je.

"Hvala ti, Taylor, što stojiš uz nas i što pomažeš zajednicama u potrebi", poručila je.

Nije prvi put da donira

Ovo nije prvi put da, odnedavno najbogatija glazbenica svijeta, donira novac za pomoć potrebitima. Tijekom turneje Eras, u gradovima u kojima je nastupala, redovito je donirala lokalnim pučkim kuhinjama i organizacijama koje pomažu onima slabijeg financijskog stanja. 

2016. godine donirala je pogođenima poplavama u Louisiani, 2017. donirala je novac za pogođene uraganom Harvey, a 2020. donirala je milijun dolara za pomoć pogođenima tornadima koji su uništili domove i ubili najmanje 24 osobe u Tennesseeju, gdje je ona započela karijeru.

2023. donaciju je ponovila u istoj saveznoj državi nakon novih razornih tornada. Podsjećamo, Swift je službeno postala najbogatija samoostvarena glazbenica na svijetu s procijenjenom neto vrijednošću od 1.6 milijardi dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.