Taylor Swift iznenadila fanove objavom na kraju europskog dijela turneje

Screenshot: YouTube

Taylor Swift završila je europski dio svoje turneje Eras objavom novog spota. Iako su se mnogi fanovi nadali da će Swift na svom posljednjem europskom koncertu u Londonu najaviti reizdanje (odnosno TV, Taylor's Version) jednog od svog najpopularnijih albuma, Reputation, to se ipak nije dogodilo, već je iznenađenje (koje se dalo naslutiti brojnim hintovima) bilo tek spot za pjesmu I Can Do It With a Broken Heart s najnovijeg albuma The Tortured Poets Department. 

Spot se sastoji od isječaka s turneje, kao i nikad viđenih scena iz backstagea i s proba. U nekoliko sati od objave spot je pregledan preko četiri milijuna puta.

Swift turneju nastavlja u Sjevernoj Americi, gdje će je u prosincu u Kanadi i završiti, a dotad ima dva mjeseca pauze.

Pet nastupa u Londonu

Američka kantautorica se prošlog tjedna vratila na stadion Wembley u Londonu - gdje je već u svibnju održala tri koncerta - radi pet nastupa nakon otkazivanja koncerata u Beču, gdje su vlasti spriječile planirani teroristički napad.

Neki od 195.000 razočaranih obožavatelja u Beču požurili su kupiti ulaznice za njene nastupe u Londonu na stranicama za preprodaju, gdje su se prodavale za deseterostruko veće cijene od prvotnih. Eras, prva turneja koja je zaradila više od milijardu dolara, uključuje svih 11 studijskih albuma Swift u zasebnim sekcijama. Kritičari su nahvalili njenu izvedbu i scenografiju nastupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.