Taylor Swift jednim je potezom na koncertu šokirala fanove: "Je li ona dobro?"

Screenshot: Twitter

TAYLOR SWIFT oduševila je fanove na svoja prva dva koncerta na dugo iščekivanoj turneji The Eras, ali jednim je potezom iznenadila obožavatelje. Pjevačica je tijekom nastupa skočila s pozornice i zaplivala ispod nje, a snimke toga trenutka su postale viralni hit. 

"Ovo je najluđa stvar koju sam ikada vidjela", "Zašto je plivala, je li ona dobro?", "Definitivno najbolji trenutak na koncertu", "Još ne mogu vjerovati da je Taylor to učinila", samo su neke od reakcija na Twitteru.

Nešto duža snimka objavljena je i na TikToku i za kratko vrijeme prikupila je više od 15.6 milijuna pregleda. "Ona je baš odlučila da se iskupi za cijelu onu dramu s ulaznicama", "Ne mogu vjerovati da je toliko dugo mogla zadržati dah", "U što je ona skočila?" samo su neki od komentara korisnika.

@awkwatree The most impressive moment from @taylorswift ‘s #theerastour ♬ original sound - Awkwatree

Američki grad preimenovan zbog njezinog koncerta

Inače, Taylor je na koncertu u petak izvela 44 pjesme, nove i starije, a na Arizona's State Farm stadionu okupilo se oko 80.000 obožavatelja. Američki je grad preimenovan zbog ovoga koncerta. Turneja Taylor Swift oborila je rekord po broju prodanih ulaznica za koncerte nekog umjetnika u jednom danu. Prodano ih je čak 2.4 milijuna. 

Pjevačica je zadnji put bila na turneji prije pet godina, a za to je vrijeme izdala četiri albuma, među kojima i Grammyjem nagrađeni Folklore. Osim toga, samo dan prije početka turneje Swift je izbacila četiri nove pjesme.

Drama s ulaznicama

Unatoč velikoj zainteresiranosti i pohvalama obožavatelja, turneja Taylor Swift nije prošla bez skandala. Početkom prosinca prošle godine obožavatelji pjevačice su podnijeli tužbu protiv Ticketmastera, američke tvrtke za prodaju i distribuciju ulaznica.

Optužili su Ticketmaster za "prevaru, namještanje cijena i kršenje antimonopolskog prava". Tužba je također optužila Ticketmaster za "namjernu prevaru" koja je omogućila preprodavačima i botovima da ugrabe većinu ulaznica za turneju The Eras.

Taylor Swift ispričala se ranije fanovima, rekavši da joj je mučno gledati kako se obožavatelji muče osigurati si ulaznice za njezinu turneju u SAD-u preko platforme Ticketmaster, za koju su se karte prodavale i po 33.000 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.