Taylor Swift pozirala s poznatim glumcima. Fanovi: Volim ovu ženu i njezin humor

Foto: EPA/Instagram

Taylor Swift objavila je na svom Instagram profilu story na kojem pozira s kanadskim redateljem i producentom Deadpoola i Wolverinea Shawnom Levyjem, Blake Lively, Ryanom Reynoldsom i Hughom Jackmanom. Svoje obožavatelje pozvala je da pogledaju novi film.

"Tijekom proteklih nekoliko godina promatrala sam jednog od svojih najboljih prijatelja na ovom svijetu kako ulijeva svaki djelić svoga srca, duše, znoja, vremena, energije, šale, boli, sreće, pobune, tame i magije u ovaj film. Stvorio je najbolje djelo svog života, a film je poput portala radosti, divljeg bijega od stvarnosti i uživanja u trbušnim mišićima. Ne znam kako je to uspio", započela je ovim riječima svoju objavu. 

Taylor se našalila u svojoj objavi

"Ali to je samo naš Hugh", našalila se Taylor te napisala da je ostatak ekipe slučajno uletio u kadar, a ona i Jackman su bili previše ljubazni da ih zamole da odu. Za kraj je napisala još jednu šalu u kojoj je Ryana Reynoldsa nazvala "donatorom sperme".

Obožavatelji su komentirali njezin humor

Hugh Jackman je podijelio njezin story i napisao: "Volim Taylor Swift." Na društvenoj mreži X brojni obožavatelji su komentirali kako je njezina objava urnebesna. "Lijepo što podržava prijatelje", "Bože, kako volim ovu ženu, ima dobar smisao za humor", "Presmiješna je", bili su neki od komentara. Bilo je i onih koje objava nije nasmijala: "Ovo izgleda kao da joj je baterija mobitela bila pri kraju, a ona je požurila da napiše neku glupost."

Nedavno je Ryan Reynolds komentirao Taylor, piše People. Rekao je da je ona zabavna osoba s kojom se uvijek može popiti pivo. "Ako ikada netko drugi bude glumio Deadpoola, mislim da bi to mogla biti Taylor", našalio se poznati glumac i dodao da ga ljudi stalno pitaju hoće li se pjevačica pojaviti u novom filmu.

Novi film Deadpool i Wolverine je u našim kinima

Podsjećamo, film Deadpool i Wolverine prikazuje se u našim kinima od srijede 24. srpnja. U novom filmu Deadpool mora pronaći način da spasi svoj svijet te se za pomoć obraća Loganu, koji se predao tuzi i alkoholu nakon što je i sam sve izgubio te nema volje opet biti Wolverine. Deadpool ga mora uvjeriti da mu pomogne kako sve ono što voli ne bi tragično nestalo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.