TikTokom kruži video u kojem Liam Payne priča o sinu Bearu (7): Izgleda kao mali ja

Foto/Screenshot: TikTok/Instagram

Nakon tragične smrti pop pjevača Liama Paynea društvenim mrežama počela je kružiti snimka u kojoj on priča o 7-godišnjem sinu Bearu kojeg je dobio s pjevačicom Cheryl. Posljednji put je javno o njemu pričao u Snapchat objavi i to na svoj rođendan, 29. kolovoza kada je napunio 31 godinu.

U videu pjevač poručuje svojim pratiteljima da tek treba dobiti poklon od svog sina te otkriva da je jako uzbuđen što će kasnije razgovarati s njim.

"Razgovarat ću sa svojim sinom uskoro, zbog čega sam jako uzbuđen", rekao je u snimci. "Blagoslovi ga. Tako je narastao. Velik je dječak i izgleda kao mali ja. Kao da trebamo više mene na svijetu", našalio se Liam. 

@joysparkleshine Liam Payne Says His Son is His Mini Me Right Before Passing💔🥺 RIP Bear Payne #liam #liampayne #rip #onedirection #onedirectionvideos #onedirectionreunion #liampayneedit #1d #bearpayne ♬ original sound - Joy

Bear obožava Liamove pjesme

Također, u jednom od videa ispričao je da je Bear veliki obožavatelj njegovih pjesama. "Jednu večer je spavao kod mene i želio je da mu pustim neke pjesme. I ja sam pustio ono što sam mislio da voli i slušati. No, on je tada rekao: 'Ali, ne. Ovo nije tatina glazba', a ja sam onda pustio moju pjesmu i on je počeo plesati po kući", otkrio je Liam. 

@joysparkleshine Liam Payne Says His Son Was His Biggest Fan RIP 💔 #liam #liampayne #rip #onedirection #onedirectionvideos #onedirectionreunion #liampayneedit #1d #fyp #foryou #foryourpage #foryoupage #fypシ #news #breaking #breakingnews #trending #viral #omg #wow #celebrity #celebritynews #celebritygossip #gossip ♬ I Wanna Know Jesus - Josué Novais Piano Worship

U jednoj od svojih Instagram objava Liam je objavio fotografiju sina koji gleda u veliku reklamu s njegovim likom. "Želim biti na reklami kao i moj tata", napisao je Liam u opisu objave, a njegovi su obožavatelji tada pretpostavili da su to bile riječi malenog Beara. 

Cheryl je 10 godina starija od Liama

Podsjećamo, Liamova najpoznatija romansa bila je s pjevačicom Cheryl, koja je od njega starija 10 godina. Par se upoznao kad je Cheryl imala 24 godine, a on 14, kad je Liam došao na audiciju za X Factor 2008. godine. Njihova romansa počela je 2015. godine kada su se ponovno sreli na finalu X Factora. 

>>Koga je sve ljubio Liam Payne?

Cheryl i Liam objavili su svoju romansu u veljači 2016., a sina Beara dobili su u ožujku 2017. Razišli su se u srpnju 2018. nakon dvije i pol godine veze, ali su ostali u prijateljskim odnosima i zajedno odgajali sina. Prije dvije godine Liam je u podcastu Impaulsive rekao da je prinova "uništila njihov odnos, ali iz pravih razloga" i da se mučio s očinstvom u dobi od 23 godine.

"Da budem iskren s tobom, to mi je u tom trenutku uništilo vezu, ali iz opravdanih razloga. Bio sam toliko uzbuđen zbog njegovog rođenja da sam se zapravo brinuo da ga neću dovoljno voljeti", rekao je.

Otkriven je uzrok smrti

Podsjećamo, 31-godišnji pjevač pao je sinoć s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Voditelj hitne službe otkrio je da je Payne pretrpio "frakturu lubanje i izuzetno ozbiljne ozljede koje su dovele do trenutne smrti". 

>>Objavljen transkript 911 poziva osoblja hotela u kojem je bio Liam Payne

Svjedoci za američki tabloid TMZ tvrde da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". U hitnom pozivu policija je obaviještena o "agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola".

Payne je nekoliko tjedana boravio u Argentini, gdje je otputovao kako bi podržao bivšeg kolegu iz grupe One Direction, irskog pjevača Nialla Horana, koji je ondje održao koncert. S Liamom je neko vrijeme bila i njegova djevojka Kate Cassidy, no dva dana prije njegove smrti vratila se u SAD. Liam je u prošlosti javno govorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem i o ovisnostima s kojima se borio. 

Više detalja o njegovom životu i iznenadnoj smrti možete pročitati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.