Tip koji radi s Tinderom: Kad vidite ove dvije stvari na profilu, svajpajte lijevo

Foto: Shutterstock

Paul Brunson je britanski TV voditelj, poduzetnik i tip koji sebe naziva "profesionalnim spajačem". Odnosno, kako bi se to u hrvatskoj verziji Braka na prvu zvalo - ekspert za veze. No, da se odmaknemo od tih samododijeljenih titula, kod Brunsona je zanimljivo to što zaista surađuje s najpopularnijom dejting aplikacijom na svijetu - Tinderom.

To je potaknulo ekipu iz Unilada da upita Brunsona kako znati da je bolje svajpati lijevo na profil neke osobe na Tinderu. Za ona manje upućene u tinderovski jezik - kako prepoznati da je neki profil na Tinderu bolje preskočiti. Brunson je istaknuo ova dva znaka kao najproblematičnija...

Nepotpun profil

Prvi red flag se odnosi na količinu informacija koje ljudi stavljaju na profil. Iako je potpuno razumljivo ne željeti dijeliti svaku svoju tajnu na internetu, Paul tvrdi da je iznimno važnom da korisnici imaju potpuno popunjen profil.

"Na primjer, ako nemaju fotografiju, ili imaju samo jednu fotografiju. To je veliki red flag", kaže on. Isto se odnosi i na izostanak nekih drugih osnovnih informacija o korisniku, poput interesa, godina i sličnog.

"Ne javljaj se ako..."

Drugi red flag je profil koji ističe sve što ne želi kod partnera ili partnerice.

"U stilu 'nemoj mi se javljati ako si u braku', 'nemoj mi se javljati ako ne želiš...' Govoriti odmah o stvarima koje ne želiš je veliki red flag. Naravno da je ok istaknuti što očekuješ od veze, ali kada se to pretvori u 'ne želim' to vrišti nesigurnošću. Umjesto toga je puno bolje napisati što očekujete", tvrdi.

>>Američki vojnici stigli u Split i okupirali Tinder: Nisam kao drugi, ja sam još gori

>>Najtraženiji frajer s Tindera dao tri savjeta za upoznavanje na dejting aplikacijama

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.