Tip na US Openu ženi pored sebe nosio piće i neugodno se iznenadio. Video je viralan

Screenshot: X

Najnoviji viralni video s US Opena ukratko se može opisati kao spoj koji je pošao po zlu. Naime, tijekom meča Francisa Tiafoea i Aleksandra Kovačevića kamere su na tribinama snimile čovjeka koji u rukama nosi dva pića - jedno sebi, drugo ženi koja je sjedila pored njega.

Isprva se činilo kako je s tom ženom na spoju, ali kada joj je krenuo predati piće, muškarac koji je sjedio u redu iznad njih ga je pretekao i on joj je pružio piće. Izraz lica čovjeka koji nije uspio ženi dati piće je neprocjenjiv. Sudeći po izrazu, muškarac je doživio pravi šok. 

Video je skupio više od 26 milijuna pregleda na X-u. Opis snimke glasi: "Ovo je kino."

Ekipu na internetu zanima rasplet situacije

Mnoge korisnike X-a zanima što se zapravo dogodilo. "Ovo je i mene povrijedilo. Moram sada znati sve informacije. Tko je taj drugi čovjek? Tko je ta žena? S kojim od njih dvojice je na spoju? Je li prvi čovjek zaista trebao donijeti joj piće? Zašto joj je onda drugi čovjek donio piće? Koja je njihova povezanost? Jesu li oni svi skupa na meču?" glasi jedan komentar.

"Ovo je horor film", "Kao scena iz Seinfelda", "Ne mogu prestati gledati ovo", "Minuta šutnje", "Dajte nam ostatak snimke", "Glavu gore", "Žanr: Horor", "Molim vas neka netko provjeri kako je", pišu ljudi u komentarima.

Nije otkriveno je li ta žena s ijednim od dvojice muškaraca koji su joj nosili piće u romantičnoj vezi ili su svi samo slučajno sjedili jedni kraj drugih. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.