Tip naručio McDonaldsov prvoaprilski sendvič s krastavcima, evo što je dobio

Foto: Twitter

FORA koju je McDonald's uvalio ekipi na internetu kao prvotravanjsku šalu inspirirala je jednog ljubitelja kiselih krastavaca da naruči, odnosno kreira McPickle u jednom od McDonaldsovih restorana. Australac Matt Little odlučio je probati kakav bi bio okus McPicklea kada bi zaista postojao te je naručio Big Mac bez mesa s obiljem kiselih krastavaca.

"Došao sam na blagajnu i kada sam zaposlenici rekao što želim, čudno me pogledala. Moja supruga je bila užasnuta, ali sam ja dobio McPickle", napisao je Matt na društvenim mrežama. Sendvič je platio dvadeset kuna.

"Moram priznati da je okus bio pomalo čudan. To je najmokriji burger koji sam jeo u životu. Dakle, unutra su bili samo krastavci i umak", kazao je Little i dodao da je sendvič ipak pojeo do kraja.

Podsjetimo, McDonalds je kao šalu za prvi travanj uvalio vijest da uvode sendvič koji se sastoji samo od kiselih krastavaca. Brojni korisnici društvenih mreža tih su dana molili McDonald's da doista uvede sendvič u ponudu jer im se na fotografiji učinio jako ukusan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.