Tko je Karmen Barić, voditeljica koju se tereti za prijetnje smrću Đakićevom sinu?

Foto: Boris Scitar/PIXSELL

BIVŠA televizijska voditeljica Karmen Barić i njezina prijateljica Lana Babić na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu negirale su krivnju za prijetnje smrću upućene Tomislavu Đakiću, sinu saborskog zastupnika Josipa Đakića.

A tko je 32-godišnja Karmen Barić koju gledatelji pamte s malih ekrana? Prije 13 godina ova Zagrepčanka bila je voditeljica emisije Automotiv na Novoj TV. Tada joj je bilo 19 godina. 

Prije toga, Karmen je radila kao fotomodel u reklamnim kampanjama i editorijalima u hrvatskom tisku. Modelingom se počela baviti nakon završene srednje škole. 

Odustala od voditeljske karijere

U vrijeme kada je vodila Automotiv povezivalo ju se s Dinom Drpićem, bivšim suprugom Nives Celzijus, no Karmen je te glasine demantirala.

Međutim, brzo je Karmen odustala od voditeljske karijere te se povukla iz javnog života. Jednom prilikom ispričala je kako je to napravila zbog, sada već bivšeg dečka, čiji je identitet krila. Godinama se njezino ime nije spominjalo u javnosti, sve do incidenta s Tomislavom Đakićem. 

Naime, Tomislav i njegova djevojka su se 22. ožujka sukobili s Karmen i Lanom na jednoj benzinskoj postaji u Zagrebu. Nekoliko dana nakon toga, oko devet sati ujutro, Karmen i Lana banule su na vrata stana u kojem je stanovao Đakić, a s njima je bio i još jedan muškarac koji je pokušao ući u stan. Tada su, prema optužnici, uslijedile prijetnje smrću. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.