Tko je žena koja se druži s Fani i Hierrom? Nedavno je zbog korone završila u komi

Foto: Instagram

FANI STIPKOVIĆ na svom je InstaStoryju podijelila fotografiju sa svojim roditeljima koji su u Madrid stigli iz njezine rodne Korčule, a s njima su bili i njezin novi partner, bivši nogometaš Reala Fernando Hierro te supruga košarkaša Žana Tabaka, Gorana Tabak.

Naime, Gorana se prije dvije godine zarazila koronavirusom, zbog čega je završila u bolnici u komi.

"Molim vas, isključite ove aparate"

"Nisam više mogla izdržati, molila sam liječnike i medicinske sestre da isključe aparate na koje sam bila priključena kako bi me održavali na životu. Proživljavala sam nešto nestvarno, nešto što je teško shvatiti onome koji nešto takvo nikada nije doživio. Nisam znala da je moguće ostati živ nakon drame, horora, kako god hoćete, koju sam proživljavala 32 dana u privatnoj bolnici Zarzuela u Madridu. Nije mi bilo ni na kraj pameti da bih se ja mogla zaraziti koronavirusom i da bih zbog njega zamalo mogla umrijeti", ispričala je tada za Slobodnu Dalmaciju.

"Dobila sam temperaturu, što mi je bilo čudno jer ne znam jesam li je u životu imala tri puta. Dva dana bila mi je oko 37.5 stupnjeva, a zatim je naglo skočila na 39,6 i 41 stupanj i tada sam uzela paracetamol. Ali kako nije padala, zvala sam bolnicu i rekli su mi da ne dolazim tamo te su mi objasnili kako da je snizim. No nije se spuštala pa me je 18. ožujka Žan odveo na hitnu."

"Nisam vjerovala da ću se izvući"

"Svojima sam onako nesvjesno napisala SMS: Ja ne virujen da ću se iz ovog izvući živa. To je bilo zadnje što sam napisala na mobitel, a da sam to napisala doznala sam tek kad sam izišla iz bolnice, oni su mi to rekli i pokazali su mi poruku na mobitelu. Uopće nisam znala da sam im to napisala", otkrila je.

Nakon 26 dana boravka na intenzivnoj došao je dan kad su je odlučili skinuti s aparata. Zbog tolikog ležanja u krevetu i nepokretnosti Gorani su atrofirali svi mišići na tijelu, a u 32 dana boravka u bolnici izgubila je 23 kilograma.

Gorana u Madridu ima i svoj restoran koji je otvorila s prijateljem Lorenzom, a u Španjolskoj živi više od 22 godine. Nedavno je zbog vjenčanja Hane Huljić i Petra Graše stigla u Split.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.