Tviteraši masovno dijele jednu scenu iz trenutno najgledanije Netflixove serije

Screenshot: Twitter

NOVA Netflixova serija Beef zaludila je internet. Trenutno je najgledanija serija na toj streaming platformi, a recenzije su odlične. Na Rotten Tomatoesu ima ocjenu 99%, a na IMDb-ju 8.4/10. Iako je izašla prošlog tjedna, mnogi već pišu kako je to najbolja serija koju su ikad pogledali. 

I tviteraši su oduševljeni. Mnogi od njih dijele scenu iz serije u kojoj je glavni lik Danny Cho (Steven Yeun). U toj sceni Danny stoji u redu, gleda oko sebe, plače i briše suze iako je među hrpom ljudi.

"Briljantan je", "Ova scena... Steven Yeun je odličan u Beefu", "Ima račune za platiti, djecu za nahraniti, platiti stanarinu, a cijevi su curile po kući", "Plakala sam s njim", "Gluma u ovoj sceni je odlična", "Ova scena me slomila", "Zaslužuje sve nagrade", "Odličan glumac", "Rasplakala sam se", samo su neki od komentara na Twitteru.

O čemu je riječ u seriji? 

Beef je nova drama s elementima komedije u kojoj Steven Yeun i Ali Wong glume dvoje stranaca koji žive u Los Angelesu i upletu se u dugotrajnu svađu nakon prometnog incidenta. Priča počinje na parkiralištu trgovine u Los Angelesu gdje se Danny svojim kamionetom zamalo zabije u terenac koji vozi Amy. No radnja je zapravo puno više od sukoba na cesti.

 

"Danny je radnik koji se bori za egzistenciju, dok je Amy samostvorena žena s idiličnom obitelji. Svatko ima loš dan, ali malo tko dopušta da se trubljenje automobila pretvori u brzu potjeru", piše u sinopsisu.

Kroz seriju od 10 epizoda svađa Dannyja i Amy pretvara se u opsjednutost osvetom koja ne samo da obuzima svakoga od njih već i preuzima živote njihovih voljenih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.