U Njivicama traje Festival sladoleda, evo u čemu sve uživaju posjetitelji

Foto: Luka Tabako & Marijan Milotić & Josipa Uzelac

U organizaciji Turističke zajednice Općine Omišalj sedmi Festival sladoleda jučer je otvorio svoja vrata, a posjetitelji su već prvog dana imali priliku uživati u širokom izboru sladoleda na čak 18 punktova.

Festival su otvorili Neno Belan & Fiumensi, a večeras na pozornicu stiže Minea. U centru Njivica smješteno je pet stiliziranih ice cream cornera u kojima se mogu kušati craft sladoledi, pa tako posjetitelji mogu birati iz šarolike palete okusa koju nude Valle Losca, Ema ice cream, aRoma Gelato Experience, Pri suncu by Nina Šarić i Di Mare. 

Okusi

Sladoledoljupci mogu birati između voćnih ili čokoladnih craft sladoleda na štapiću, zatim gelata mango Alfonso, passion fruit i marakuja, a mogu se kušati i sladoledi od malina iz Gorskog kotara ili mandarine iz doline Neretve. Svoje sladolede tijekom cijelog dana nude Restoran Rivica, Bourbon, Stric, Vijon, Passage, Fontana i Fratelli, a svaki od ukupno 18 punktova nudi određeni proizvod po promotivnim cijenama, odnosno nižima od redovnih. 

Šareni photo corneri, ukrasi u obliku sladoleda u svim bojama i varijacijama preplavili su Njivice, a tijekom sljedećih šest dana slijedi bogat programski sadržaj namijenjen i odraslima i djeci. U danima koji slijede nastupit će grupa Venus, L'amour band, Infinity band, Grooversi i DJ Tommy. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.