U noćnom klubu joj je uletio stranac, a sad se udala za njega i postala princeza

Foto: Instagram

AMERIKANKI Ariani Austin ostvario se životni san mnogih djevojčica- udala se za princa i postala je princeza. Oženio ju je Joel Makonnen, tridesetpetogodišnji odvjetnik, koji je praunuk posljednjeg vladara Etiopije, Hailela Selassiena.

Tridesettrogodišnjakinja svog je princa upoznala prije 12 godina u jednom noćnom klubu u Washingtonu, nemajući pojma da je kraljevske krvi.

Joel je za New York Times priznao da je svojoj izabranici uletio s bezveznim uletom, no da joj je samo nekoliko minuta nakon što ju je upoznao rekao:

"Ti ćeš biti moja djevojka."

Ariana, koja je tad imala samo 21 godinu, nije očekivala da će svog budućeg muža upoznati u noćnom klubu, ali se prisjeća da je odmah nešto osjetila prema njemu.

"Mislim da smo oboje osjetili da je to naša sudbina, ali imali smo još stvari koje smo željeli napraviti u životu", kaže ona.

Kad im je veza postala ozbiljnija, Joel joj je otkrio da je etiopski princ, a ona je bila fascinirana pričom njegove obitelji.

Joelova obitelj je dio dinastije koja seže sve do biblijskog kralja Salomona i kraljice Šebe, a na vlasti je bila sve do revolucije u Etiopiji 1974.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.