U Supertalent se vratio najgori natjecatelj ikad: "Bilo je još gluplje"

Foto: Instagram

VEČERAŠNJU epizodu Supertalenta obilježio je "komičar i mađioničar" Filip Ratković, natjecatelj kojem je žiri prošle godine rekao da je imao najgori nastup u povijesti. Kaže da su ubili komičara u njemu pa je ovog puta pokazao samo svoje mađioničarske trikove. Ukratko, bio je još gori nego prošle godine.

>>Uzeo Martini mobitel i šokirao žiri: "Dno dna, najlošije ikad u Supertalentu"<<

Janku se to svidjelo pa mu je dao "DA" jer je bio "još gluplji", a Maja ga je zamolila da se više ne pojavljuje te ga u jednom trenutku čak nazvala i luđakom.

 Večer je zatvorio country pjevač Damir Filipančić koji je prošao dalje uz tri DA i jedno NE.

Tihomir Dragutinović svojim je fotografskim pamćenjem oduševio žiri. 

Leon Kondres uspio je brutalno posvađati Davora i Maju. Ipak, s tri DA je prošao dalje iako ga je Martina jedva pustila.

 

Vokalna skupina Torretta za svoju je izvedbu uz klavir dobila četiri "DA". 

Žiri i gledatelje večeras je definitivno oduševio Benjamin Iličić. Dolazi iz Požege, ima 18 godina i bavi se twirllingom. Jedini je dečko u svom klubu i nije mu važno što drugi kažu o onome čime se bavi. Dobio je četiri velika "DA".

 

Sarajevo drum orchestra dobili su četiri DA nakon što su zaraznim ritmom rasplesali sve. Martina ih je toliko hvalila da se Davor u jednom trenutku počeo smijati. 

Taksist Marin iz Zadra za svoju je tragičnu izvedbu Gibonnijevog Divljeg cvita dobio četiri X-a.

 

Plesni i ljubavni par iz Bihaća Adna Kujundžić i Edi Maglajlić za svoju su točku dobili četiri "DA". Janko im je rekao da su imali jedan od najboljih nastupa ove godine.

 

Dječak Martin Kosovec u večerašnjoj je epizodi Supertalenta dobio četiri "DA" nakon što je oduševio žiri izvedbom Oliverovog Nocturna. Martin ima samo 14 godina i dolazi iz mjesta Sveti Ivan Zelina. Počeo je pjevati već u vrtićkim danima. Oduševio je i publiku i žiri te rasplakao Maju Šuput iako ga je prije nastupa uhvatila alergija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.