U Zagrebu održana pretpremijera filma Joker: Ludilo u dvoje

Foto/Video: Index

Jučer je u Zagrebu održana pretpremijera filma Joker: Ludilo u dvoje (Joker: Folie à Deux), dugoočekivanog nastavka Jokera iz 2019. godine. Glavne uloge igraju Joaquin Phoenix kao Joker i Lady Gaga kao Harley Quinn.

 

Osim Phoenixa i Gage, u filmu glume Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Steve Coogan, Ken Leung, Harry Lawtey, Leigh Gill i Sharon Washington. Redatelj je Todd Phillips prema scenariju koji je napisao sa Scottom Silverom. 

Velika očekivanja

Od nastavka Jokera očekivanja su vrlo velika. Prvi film zaradio je više od milijardu dolara i 11 nominacija za Oscara, a Joker: Folie à Deux potencijalni je kandidat za sve velike nagrade.

Phillips je ranije izjavio da je o ideji da glazba postane istaknuti dio nastavka razgovarao s Phoenixom na snimanju prvog filma. "Ako se sjećate prvog filma, Arthur je muzikalan. Često pleše kako bi izrazio ono što osjeća", rekao je. 

Ipak, Gaga kaže da ne bi opisala novog Jokera kao mjuzikl. "Vrlo je drugačije... Glazba je način da se likovi izraze jer dijalog nije bio dovoljan", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.