Udala se kći Aljoše Asanovića

Foto: Instagram

Anamarija Asanović, splitska dizajnerica i kći nogometne legende Aljoše Asanovića, udala se za zadarskog ugostitelja Ivana Karačića. Vjenčanje je održano u Splitu.

Jedan od uzvanika bio je PR stručnjak Mate Rončević, koji je na Instagram storyju objavio nekoliko fotografija.

Vjenčali se nakon godinu dana veze

Anamarija i Ivan u vezi su godinu dana. Početkom godine je prvi put otkrila detalje o njihovoj vezi. "Ne znam, malo se sramim. Stvarno nisam navikla o tome govoriti. Sretna sam i zaljubljena. Napokon sam našla nekoga tko će rasti uz mene, nekoga tko mi baš usrećuje vrijeme", izjavila je tada za InMagazin. Ubrzo nakon toga objavila je i story na svojem Instagramu na kojem je pozirala s Ivanom. 

Anamarija je prije njega bila u dugogodišnjoj vezi s Marinom Siriščevićem, s kojim ima i kćer Zorku. Par se poznavao još od srednjoškolskih klupa, no uoči drugog rođendana kćeri 2018., okončali su svoju vezu.

Antonio Asanović vjenčao se početkom rujna

Podsjećamo, Anamarijin brat Antonio Asanović vjenčao se početkom rujna s Josipom Skoblar, kćeri legendarnog hrvatskog nogometaša Josipa Skoblara. Vjenčanje je održano u Zadru. 

Upravo je tada Anamarija objavila na društvenim mrežama fotografiju sa svadbe na kojoj se okupilo dvjestotinjak gostiju, dok su mladenkine prijateljice otkrile da je par slavio i večer prije velikog dana. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.