Ukrao gitaru iz lijesa pa mu sad prijeti zatvor: "Ne radim to obično, ali to je bio Fender!"



STEVEN CONRAD iz Wisconsina ukrao je gitaru Fender Telecaster iz lijesa, a nakon što ga je otkrila i uhitila policija, čeka svoju presudu, a prijeti mu i zatvorska kazna. Naime, Steven je radio za pogrebno poduzeće na katoličkom groblju Allouez kada je, nakon jednog ceremonijalnog pokopa, prije zatrpavanja preminuloga Randalla Jourdana, iz lijesa uzeo Fender gitaru.

Da situacija bude još gora, pokojni Randall je u svojoj oporuci izričito tražio da bude pokopan sa svojom gitarom koju je opisivao riječima životni ponos i sreća. Steven je svom kolegi prilikom pokopa pak rekao "Znam koja je to gitara, to je vrlo skupa gitara, prevrijedna da bi bila pokopana, moram je imati", a nakon što je poslovođa prije samog ukopa shvatio da nedostaje, pozvao je policiju.

Steven je naposljetku sve priznao te izjavio: "Ovo nije nešto što obično radim, ja samo imam poštovanja prema veoma kvalitetnim glazbenim instrumentima, ovo je bio Fender Telecaster". Sada se nalazi u pritvoru, a prema pisanju američkih medijima vrlo lako bi mogao završiti u zatvoru. Inače, cijena Fender Telecastera se kreće od 1.500 dolara do 3.000 dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.