Uložio 0 €, a osvojio jackpot! Hrvat na nevjerojatan način osvojio dobitak

Foto: Press

Super7 je igra SuperSporta koja svaki tjedan nudi šansu svima zainteresiranima da potpuno besplatno igraju i osvoje jackpot.

Sve što je potrebno jest pogoditi 7 točnih rezultata ponuđenih utakmica, a upravo to je proteklog vikenda uspjelo igraču iz okolice Osijeka koji je tako osvojio 25.850 €.

Listić je uplatio svega nekoliko sati prije zatvaranja kola, a na kraju se ispostavilo da će mu ova prognoza donijeti glavnu nagradu.

"Igru sam otkrio slučajno, ali sam se oduševio kad sam vidio da mogu igrati džabe. Nisam bio ni svjestan da sam sve pogodio, a kad sam provjeravao sto puta sam gledao rezultate", rekao je sretni dobitnik.

Super7 igra dostupna je od 2022. godine, a za sudjelovanje, odnosno kreiranje računa, potreban je samo e-mail i broj mobilnog telefona.

Osim jackpota igrači mogu osvojiti i druge nagrade pa tako top 50 igrača prema bodovnoj rang-listi dobiva novčane bonuse za sportsko klađenje.

"Super7 je definitivno jedna od zabavnijih igara koje sam igrao. Naravno, nastavljam igru i dalje", zaključio je osvajač Super7 jackpota.

Novo kolo Super7 je upravu u tijeku, a u igru se može uključiti ovdje.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.