Umiruća sestra Mariah Carey moli je za pomoć: "Pomozi mi, nemoj me napustiti"

Foto: Instagram/YouTube/Facebook

ALISON CAREY, sestra glazbene dive Mariah Carey uputila je dramatični video apel svojoj sestri. Alison su prije nekoliko mjeseci liječnici jedva spasili život, a sad joj je hitno potrebna financijska pomoć kako bi nastavila liječenje. Stoga je ova liječena ovisnica, koja je HIV pozitivna, snimila video koji je objavio Daily Mail.

Prošle je godine zadobila oštećenje mozga nakon što su joj u kuću upali provalnici i teško je ozlijedili. Zbog toga sada mora na operaciju kralježnice i mozga, nakon čega je očekuju godine rehabilitacije. U videu koji je snimila slavnoj sestri je poručila da je voli.

"Očajnički trebam tvoju pomoć, molim te, nemoj me napustiti", rekla je Alison, koja tvrdi da je radila kao prostitutka kako bi prehranila obitelj prije nego što se MAriah proslavila.

Ranije se već javno oglasio njihov brat Brian, koji se nada da će pjevačica vidjeti ovu snimku te da će se popraviti njihovi odnosi. Ipak, sudeći po njegovim riječima da je Mariah zla vještica i da ga boli što ne želi pomoći sestri, čini se da ni on ne vjeruje u sretan završetak.

Bogatstvo Mariah Carey procjenjuje se na 510 milijuna dolara, a uskoro bi se moglo i povećati s obzirom na to da se pjevačica zaručena za milijardera Jamesa Packera. Njen glasnogovornik tvrdi da pjevačica nikad nije zaboravila svoju sestru.

"Mariah je tijekom godina potrošila tisuće dolara na uzdržavanje svoje sestre i njene djece. Svoju širu obitelj uzdržava već dva desetljeća", rekao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.