Umro Christopher Ciccone, Madonnin mlađi brat

Foto: Profimedia

Christopher Ciccone, Madonnin mlađi brat, preminuo je u dobi od 63 godine.

Cicconeov predstavnik Brad Taylor potvrdio je smrt za Associated Press. Ciccone je preminuo u petak u Michiganu nakon teške borbe s rakom. "Moj brat Christopher je otišao", napisala je Madonna na društvenim mrežama. "Toliko dugo mi je bio najbliži čovjek u životu. Teško je objasniti našu vezu. Ali je izrasla iz shvaćanja da smo drugačiji i da će nam društvo zadati teškoće jer ne slijedimo status quo. Uzeli smo se za ruke i zajedno plesali kroz ludilo našeg djetinjstva", dodala je pjevačica.

"Moj brat bio je uvijek uz mene. Bio je slikar, pjesnik i vizionar. Divila sam mu se. Imao je besprijekoran ukus i oštar jezik, koji je ponekad koristio protiv mene, ali ja sam mu uvijek opraštala. Zajedno smo dosezali najveće visine i padali u najdublje ponore. Nekako bismo se uvijek ponovo našli, držali se za ruke i nastavili plesati", dodala je.

Blisko surađivao sa slavnom sestrom

Najmlađi od šestero braće i sestara Ciccone, Christopher je blisko surađivao s Madonnom na početku njezine karijere, pojavljujući se kao plesač u spotovima za pjesme Everybody i Lucky Star. Osim toga, imao je razne uloge na Madonninim turnejama, poput one umjetničkog direktora na svjetskoj turneji Blond Ambition 1990. godine te dizajnera produkcije i redatelja turneje na The Girlie Show 1993. godine.

Osim suradnje s Madonnom, Christopher Ciccone bio je i dizajner interijera, redatelj glazbenih videospotova (režirao je spotove za Dolly Parton i Tonyja Bennetta), umjetnik, dizajner obuće i autor. Napisao je memoare 2008. godine pod naslovom Život s mojom sestrom Madonnom, u kojima detaljno opisuje svoju turbulentnu vezu sa slavnom sestrom.

Pjevačici je prije nekoliko dana preminula i maćeha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.