Uskoro stiže najbolesniji reality ikad u kojem je dozvoljeno čak i silovanje i ubijanje

Screenshot: YouTube

NATJECATELJI novog ruskog reality showa opremljeni noževima na devet mjeseci bit će bačeni u sibirsku divljinu u borbu s medvjedima, vukovima i niskim temperaturama, piše The Sun.

30 natjecatelja iz različitih država natjecat će se za 1,55 milijuna eura nagrade, a pravila su toliko brutalna da se već sad bune i javljaju razne udruge sa svih strana svijeta. Naime, show dopušta "tučnjavu, ubijanje i silovanje." U showu koji se na prvi pogled ne razlikuje previše od distopijske "Igre gladi", 30 natjecatelja, od kojih polovica žena, bit će bačeni u divljinu, a osim s divljim životinjama, borit će se i s temperaturama od -40 stupnjeva i nižim.

<br>

Pričalo se čak i da će natjecatelji biti naoružani vatrenim oružjem, no to nije istina. Ipak, šokantno pravilo kaže: "Sve je dozvoljeno. Tučnjava, alkohol, ubojstvo, silovanje, pušenje, sve." Mozak iza šokantnog showa je ruski tajkun Yevgeny Pyatkovsky (35) koji je rekao da oni s time neće imati ništa već će natjecatelji sami proučiti pravila i potpisati žele li sudjelovati.

Ipak, situaciju smiruju producenti koji napominju da se ruski kazneni zakon aplicira podivljaju li natjecatelji. "Bude li dokaza za kriminalni akt, policija će doći i odvesti vas", izjavili su. Kritičari ipak tvrde da će pravilo odvesti do divljačkog ponašanja jer natjecatelji su i prisiljeni živjeti kao divlje životinje. Natjecatelji moraju imati iznad 18 godina i biti "mentalno zdravi", a bizarna je i činjenica da će za sudjelovanje morati platiti više od 150 tisuća eura, iako će neki u showu završiti besplatno kroz online glasovanje.

Filmske ekipe neće biti već će čitav prostor biti "natrpan" s oko 2000 fiksnih kamera, a na sebi nosit će ih i natjecatelji. Emitirat će se 24 sata dnevno i to s prijevodima na više stranih jezika. Početak emitiranja planira se za srpanj iduće godine, a producenti vjeruju kako će privući "bogate i sklone riziku koji traže ultimativni izazov."

Prije nego su bačeni na milost sibirske tajge, natjecatelji će proći obuku bivših operativaca ruske elitne postrojbe Spetznaz, no nakon toga prepušteni su sebi u području u kojem se snijeg ne topi, a, primjerice, ribu će morati loviti kroz led. Producenti tvrde da je interes zasad više nego solidan, a svaki od natjecatelja imat će "panic button" povezan satelitom. "Svi koji prežive devet mjeseci, dijelit će nagradu", zaključio je Pyatkovsky.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.