Valent Sinković u Parizu proslavio rođendan, Kolinda objavila video

Screenshot: Instagram

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović podijelila je na Instagram storyju kratak video u kojem se Valentu Sinkoviću pjeva pjesma Sretan rođendan. Valent je stajao ispred velike torte, veselo mahao i pjevao s ostalima te nazdravio uz čašu šampanjca. Danas slavi svoj 36. rođendan.

Podsjetimo, Martin i Valent Sinković danas su osvojili zlatnu medalju u veslačkoj disciplini dvojac bez kormilara i time donijeli Hrvatskoj četvrto odličje na Igrama u Parizu.

Vjerno prati hrvatske olimpijce

Kolinda je sinoć pratila polufinalni meč između hrvatske tenisačice Donne Vekić i Slovakinje Anne Karoline Schmiedlove. Kolinda je strastveno navijala stisnutih šaka i bodrila Donnu koja se pobjedom plasirala u finale Olimpijskih igara u Parizu. Dodijelila je i medalju Barbari Matić nakon osvojene zlatne medalje u judu, a pratila je i hrvatske vaterpoliste.

U Parizu je od ceremonije otvaranja Olimpijskih igara. Tada je na društvenim mrežama objavila fotografiju s Jakovom Kitarovićem ispred Eiffelovog tornja. "Pariz, evo nas! Čekanju je došao kraj - sportaši iz cijelog svijeta okupljaju se u gradu svjetlosti kako bi slijedili svoje snove i stvarali povijest. Idemo, Hrvatska", napisala je u opisu objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.