VELIKA GALERIJA Ovo su najjače fotke s dočeka Vatrenih

80.000 ljudi dočekalo je brončane Vatrene na Trgu bana Jelačića. Otkad su sletjeli na zagrebački aerodrom pa sve do trenutka kad su se popeli na pozornicu na Trgu bana Josipa Jelačića, Vatreni su imali podršku navijača.

U tim trenucima nastale su neke zaista upečatljive fotografije, a mi smo ih skupili u galeriju koju možete vidjeti iznad.

Dva sata putovali do Trga, stali kod vatrogasaca

Hrvatski nogometaši stigli su u 19.39 sati na Trg bana Jelačića gdje su ih pjesmom, bakljama, vatrometom i ovacijama dočekali deseci tisuća navijača oduševljenih trećom osvojenom medaljom na svjetskim prvenstvima.

U zagrebačku zračnu luku sletjeli u 17.26 sati, nakon čega su autobusom uz pratnju policijskih motociklista krenuli prema središnjem trgu dok su ih na putu pozdravili brojni navijači pjesmom, vatrometom, trubljenjem, bakljama, mahanjem zastava...

Prolazeći gradom, Vatreni su na trenutak skrenuli s trase da bi se u sjedištu Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba premjestili u otvoreni panoramski autobus s velikim natpisom "Obitelj", kojim su se zaputili na središnji zagrebački trg.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.