Vesna Pisarović je otpjevala svoje najveće hitove na Kaštelu u Puli

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Pjevačica Vesna Pisarović je u petak navečer imala koncert na Kaštelu u Puli. Svojim obožavateljima otpjevala je svoje najveće hitove, poput Dolje na koljena, Neka ljudi govore, Da sutra umrem, Da znaš, Jutro donosi kraj i mnoge druge. 

U travnju sljedeće godine nastupit će u zagrebačkoj Areni

Početkom srpnja ove godine Vesna Pisarović najavila je svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni.

"Ne mogu vam opisati koliko sam sretna jer najavljujem svoju prvu zagrebačku Arenu 26. travnja 2025. Čak mi zvuči i malo nestvarno. Uvjerena sam da ćemo se jako dobro zabaviti. Vrlo sam profesionalna i brižna oko detalja, već sam pomalo ušla u pripreme... Jako, jako se veselim", najavila je 46-godišnja pjevačica u eteru radija Bravo!

Nakon godina pauze i niza uspješnih koncerata diljem Hrvatske, Vesna stiže u Arenu Zagreb kako bi priredila spektakl starim, ali i novim obožavateljima.

"Prvi singl izlazi ove jeseni"

Osim uspješnica s njezinih albuma pop-glazbe, Vesna je obećala vrhunsku produkciju, zanimljive goste, ali i glazbena iznenađenja.

"Radi se novi album, samo to radim, snimam, mijenjam, izbacujem, dodajem, prvi singl izlazi ove jeseni! Volim pjevati o stvarnim ljudima i situacijama, svojim ili poznanika. Spremnija sam nego ikada, da možda sve iznesem na novi, zreliji i bolji način nego ranije.

Publika je sve brojnija, a moj bend i koncerti su također sve bolji i bolji. Kroz sav ovaj dugi period sam ‘skupljala’ glazbenike iz cijele Hrvatske, malo nam se problem okupiti, ali zato nam nije problem svirati i pjevati. Ja sam jedna sretnica i zaista mislim da je pravo vrijeme za veliki koncert", zaključila je Vesna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.