Vesna Pisarović najavila nastup u Splitu: Ovaj koncert je kruna moje karijere

Foto: Press

Vesna Pisarović će 26. listopada nastupiti u Dvorani Gripe u Splitu. Pjevačica za tu prigodu najavljuje spektakl, ali i brojna iznenađenja. Pjesme Da znaš, Da sutra umrem, Jutro donosi kraj i Dolje na koljena samo su neki od hitova koje će ova poznata glazbenica otpjevati u gradu pod Marjanom.

"Ovaj koncert je kruna moje karijere"

"Splitski koncert uistinu vidim kao krunu svoje karijere. Upravo sam u tom gradu imala najljepšu i najvjerniju publiku, čak i na svojim počecima, kada me publika znala samo po dvije pjesme. Tada sam pjevala uz matricu i diskoteke nisu bile popunjene kao godinama kasnije, ali i tada mi je splitska publika bila podrška i ja to ne zaboravljam.

Zato osjećam dug prema njima, neizmjerno se veselim koncertu, pa ću se potruditi da svaka pjesma ima svoj vizualni identitet", otkriva pjevačica i dodaje da će ju pratiti vrhunski glazbenici iz Pule, Splita, Zagreba, Osijeka i SAD-a.

"Iza mene će biti sjajni internacionalni tim suradnika, i to ne samo onih vezanih uz glazbu već i produkciju, koja će biti impresivna, kao i kostimi i sve ostalo što čini koncert impresivnim", navela je Vesna Pisarović u priopćenju za medije. 

Najavila je svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni

Nedavno je Vesna otpjevala svoje najveće hitove na Kaštelu u Puli, a početkom srpnja ove godine najavila je svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni.

"Ne mogu vam opisati koliko sam sretna jer najavljujem svoju prvu zagrebačku Arenu 26. travnja 2025. Čak mi zvuči i malo nestvarno. Uvjerena sam da ćemo se jako dobro zabaviti. Vrlo sam profesionalna i brižna oko detalja, već sam pomalo ušla u pripreme... Jako, jako se veselim", najavila je 46-godišnja pjevačica u eteru radija Bravo!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.