VIDEO Adele na koncertu u Münchenu pokazala prsten i potvrdila zaruke: Udajem se

Foto: EPA

Adele je konačno potvrdila zaruke sa sportskim agentom Richom Paulom.

Pjevačica je u petak na koncertu u Münchenu pokazala prsten na ruci i rekla da se udaje. Naime, obožavatelj u publici držao je transparent na kojem je pisalo "hoćeš li se udati za mene", što je Adele uočila i odgovorila mu je.

"Ne mogu se udati za tebe jer se već udajem. Žao mi je", rekla je i pokazala na prsten na ruci. Taj trenutak s koncerta snimljen je i već se proširio društvenim mrežama.

Rich je pjevačicu navodno zaprosio u njenom rodnom gradu

Glasine o njihovim zarukama kruže već neko vrijeme, ali par se o tome nije oglašavao. Nedavno su snimljeni u izlasku, a Adele je na ruci imala ogroman prsten.

Tada je izvor za Sun rekao da je Rich Paul pjevačicu zaprosio u njezinom rodnom Tottenhamu, u sjevernom Londonu, kaže izvor. Adele je sretnu vijest podijelila s prijateljima i obitelji, a krajem sljedeće godine planiraju veliko vjenčanje.

"Rich je planirao da prosidba bude u njenom rodnom gradu i poklonio joj je nevjerojatan dijamantni prsten od četiri karata. Sljedeće su večeri slavili uz šampanjac u luksuznom hotelu Chiltern Firehouse. Adele smatra da je smiješno što obožavatelji misle da su već u braku", kazao je izvor. 

Adele pauzirala koncert u Münchenu zbog Olimpijskih igara

Adele je prije nekoliko dana oduševila obožavatelje prijenosom polufinala i finala Olimpijskih igara na 100 metara za atletičarke na koncertu u Münchenu.

@aynah_adelevibes She really said we are not missing this, and I like her for it😭💅🏽💅🏽💅🏽 3rd August,2024 #Olympics #2024Olympics #adelelive #adeleinmunich #adele #adeleaccess #adeleadkins #germany🇩🇪 #munich #explorepage✨ #concert #Adeleworld #adelerollinginthedeep #adelesetfiretotherain ♬ original sound - ADELE21❤🪐

Videozapisi podijeljeni na društvenim mrežama pokazuju kako je Adele pauzirala koncert i na velikom videozidu pustila finale Olimpijskih igara na 100 metara. Polufinale se prenosilo na prepunom stadionu, a finale se prikazivalo nekoliko sati kasnije uživo iz Pariza. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.