VIDEO Al Pacino se pohvalio maskicom za mobitel s licem Shreka, postao viralan

Foto/Sreenshot: EPA/Twitter

Al Pacino je tijekom intervjua za BBC otkrio da na maskici svog mobitela ima kolaž s likom Shreka. Oskarovac je nonšalantno pokazao stražnju stranu mobitela, kao da je to posve uobičajeno. Novinar je tada komentirao: "Od svih stvari na svijetu koje sam mislio da će Al Pacino imati na maskici svog telefona, nisam očekivao Shreka."

@bbcnews Obsessed x #AlPacino#Shrek#TheGodfather#Scarface#Oscars#Films#FilmTok#BBCNews ♬ original sound - BBC News

Objava ima preko 83 tisuće lajkova

Nije dugo trajalo da ova vijest postane viralna na društvenim mrežama. Jedan korisnik Twittera napisao je: "Nešto u vezi s Al Pacinom koji ima maskicu za telefon sa Shrekom mi je tako slatko."

Sada je i Instagram stranica Shreka odgovorila objavom. Na fotografiji koja je objavljena vidi se Shrek s maskicom koja prikazuje kolaž s licem Al Pacina, a u opisu stoji: "Igra prepoznaje igru."

Objava je skupila preko 83 tisuće lajkova, a među komentarima se mogu pronaći: "Dvije najveće zvijezde u Hollywoodu", "Ovo je umjetničko djelo", "Gdje mogu kupiti ove maskice?" i "Nadam se da će Al Pacino biti u Shreku 5."

Njegova kći mu je napravila maskicu

Kasnije u intervjuu Pacino je objasnio da ima maskicu sa Shrekom zbog svoje najmlađe kćeri. "Moja najmlađa kći je rekla: 'Mogu li dobiti tvoj telefon, tata?' Dao sam joj svoj telefon i ona se vratila s ovim. Rekla je: 'To je Shrek, tata!' Rekao sam: 'Shrek, wow! U redu, zadržat ću ga.'"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.