VIDEO I kvartovski štemer napao Bitorajca: "Komunističko đubre, odi si u ona svoja kazališta"

Screenshot: Facebook

NAKON što je na Facebooku objavio, kako on kaže, kratko priopćenje o pjesmi "Mi Hrvati" koju je snimio prošlog tjedna, Rene Bitorajac odlučio je dati priliku i drugoj strani da kaže što ima. I to kroz lik Krpe iz filma i predstave "Metastaze".

Ako kazalište i film nisu vaš forte, Krpa je nasilnik opsjednut nogometom s viškom testosterona i manjkom tolerancije i strpljenja, kojem smetaju svi koji su drugačiji, a najčešće mu kao vreća za iskaljivanje služi njegova djevojka.

Ukratko, Krpa je surfajući internetom na YouTubeu vidio Bitorajčevu obradu pjesme "Sound of Silence" I nije mu se svidjela.

"Kaj je to, fora neka? Ono komentari, bravo legendo, svaka ti čast, bravo na hrabrosti... Pička ti materina, pička vam svima materina, di ste bili '91., mamu vam svima jebem", započeo je Krpa.

Potom se zapitao na što danas ovaj svijet liči.

"Danas hodaš po cesti, mater ti jebem, frajer u roza majicama, Ronaldo igra u nježno crvenim, ljubičastim s fluorescentnom štraftom, pa kaj ste vi normalni?", rekao je, a potom otkrio što ga još "žulja".

"Ova Europa nam je isto puno toga dobrog donesla, kaj će mi oni govoriti kako ću ja navijati na stadionu? Kaj će mi Bitorajac govoriti kako mi izgleda šahovnica? Mogu vam svima besplatan facelifting napraviti, mamu vam jebem" poručio je Krpa.

A poruku je imao i za samog Bitorajca.

"A ti mali ćelavi, komunističko đubre, odi si u ona svoja kazališta koja isto nabijem na kurac. Ne bu meni nitko pjesmu pjeval", zaključio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.