VIDEO Katy Perry čučnula pred kamerama, njene uske kožne hlače puknule na stražnjici

Screenshot: Twitter

POSLJEDNJA epizoda Američkog idola sadržavala je neke upečatljive nastupe, no svi su ostali u sjeni nezgode koja se dogodila članici žirija Katy Perry. Dok je pjevala svoj hit Teenage Dream, poderale su joj se kožne hlače točno na stražnjici.

Sve je počelo kad su natjecatelji u Tjednu Hollywooda počeli nagovarati 37-godišnju pjevačicu da s njima improvizira. Kad je počela pjevati refren, Katy je čučnula, a uske crvene hlače prilično su glasno puknule.

Rukom je prekrila rascjep i krenula prema asistentima na snimanju govoreći: "Mogu li dobiti traku?"

Njeni kolege iz žirija, Lionel Richie i Luke Bryan nisu se pokazali baš kolegijalnima - nisu se mogli prestati smijati njenoj nezgodi. Bryan joj je s producentima showa na kraju ipak pomogao da zalijepi pukotinu.

Ovo nije prvi put da se Katy dogodila ovakva nezgoda. Prije četiri godine puknule su joj hlače dok je snimala tjedan dueta u istom showu. Tada joj je Richie priskočio u pomoć.

Tijekom probe za nastup u poluvremenu Super Bowla 2015. godine, poderala je kostim na dva dijela dok je prelazila s jednog seta na drugi. Ta je nezgoda, pak, spriječila puno goru, onu u prijenosu uživo koju bi vidjeli milijuni ljudi.

"Upravo zato radimo probe s kostimima", pojasnila je kasnije Jimmyju Kimmelu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.