VIDEO Mladenci na Balkanu ušli u dvoranu uz pjesmu koja je nasmijala mnoge

Screenshot: TikTok

MLADENCI diljem svijeta za ulazak u svadbenu dvoranu biraju romantične ljubavne balade, no na Balkanu je zavladao jedan sasvim drugačiji trend. 

Naime, nakon snimke u kojoj mladenci ulaze u dvoranu uz službenu pjesmu Lige prvaka, pojavio se još jedan sličan video s balkanskog vjenčanja u kojem su se mladenci priključili popularnom trendu, a za svoj ulazak odabrali su pjesmu košarkaške Eurolige, I feel devotion (op.a. prevedeno s engleskog: "Osjećam predanost").  

 

"Postoje mladenci, a postoje mladenci koji u dvoranu ulaze uz himnu Eurolige", piše u videu u kojem mladenci ulaze uz poznatu melodiju i aplauz uzvanika, a na kraju ih je čekao i matičar.  

"Respect", "Bravo! Sretno mladencima!" i "Koji gas na svadbi", neki su od komentara uz snimku koja je prikupila gotovo 7 tisuća lajkova u samo jednom danu otkako je objavljena. 

Nisu svi oduševljeni 

Izgleda da trend ulaska u svadbenu dvoranu uz sportske pjesme postaje sve popularniji, no ne sviđa se svima. "Koliko god obožavao tu stvar kad god bila na reklami i ovako... ne. Nekako mi ne ide ‘vibe’ uz vjenčanje", glasi jedan od komentara. Što vi mislite?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.