VIDEO Možeš li bolje? U Indexu smo pokušali prepoznati voće i povrće zavezanih očiju

Foto: Index Video

HRVATI su poznati po tome što u kuhinji imaju standardne namirnice koje koriste u kuhanju ili ih vole jesti. Međutim, znaju li ih prepoznati kad im se stavi povez? Za tu prigodu uzeli smo nekoliko kolega i prijatelja Indexa i testirali koliko dobro poznaju namirnice. Evo kako je to izgledalo u praksi.

U izazovu su sudjelovali Duga i Mirna, Tia i Vita te Karlo i Ana. Za izazov smo iskoristili klasično voće i povrće poput celera, tikvice i krastavca, ali smo ubacili i malo egzotike tropskog voća. Opisi i sugestije kandidata s povezima bili su u najmanju ruku zanimljivi. Prvi u izazovu bio je celer, a svi su se oko njega oslonili na osjetilo njuha. Mirna je iskreno priznala da ne osjeti ništa, ali su na kraju svi lako pogodili o čemu se radi. 

Kada su na red došli luk, lubenica i patlidžan, stvari su postale malo teže, ali i zabavnije. Nakon što je čula za lubenicu, za Mirnu više nije bilo važno što ima u rukama i sve od sebe je dala da dođe do svog cilja, dok se Karlo prvi susreo s lukom. Suze u očima vjerojatno je sakrio ispod poveza. 

"To je batat, majke mi, jedem ga svaki dan, znam!" samouvjereno je rekla Vita kada je na red došao posljednji izazov: krumpir ili batat. Nisu doduše svi bili tako precizni poput Vite, ali svi su se dobro nasmijali birajući između ove dvije vrste povrća, a u videu možete pogledati i zašto. 

Na kraju priče svi su se zabavili, a u dvije i pol minute izdvojeni su najbolji i najzabavniji dijelovi. Za ovaj izazov pobrinuo se Kaufland, uz koji se usput mogu naučiti i neke zanimljive činjenice o voću i povrću gledajući video. 

Sadržaj donose Index i Kaufland u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.