VIDEO Nives pozirala za selfie pa podivljala na Petka: "Prestani više"

Foto: Facebook

NIVES CELZIJUS na Instagramu je objavila snimku na kojoj se vidi kako zavodljivo pozira prema kameri prije nego što je prijatelj Dalibor Petko počne polijevati vodom, što ju je, čini se, podosta uzrujalo.

Pjevačica je vrijeme s voditeljem provela u prirodi, gdje je u jednom trenu zauzela pozu za fotografiju. No dok se ona namještala, Petko ju je iznenada zalio vodom. "Čekaj! Petko, prestani. Daj, prestani", molila je Nives Petka, no on nije stajao.

"Odjebando", viknula mu je tad, što je i ime njezine nove pjesme koju u posljednje vrijeme promovira, a on je tražio da pokaže znak. "Jedna od prigodnih situacija kada se koristi riječ 'odjebando'... Pokušavate uhvatiti idealan selfie, a onda se pojavi Dalibor Petko i naravno, sve pokvari", napisala je Nives uz snimku.

Snimka je nasmijala njezine fanove, a komentirali su je i Ecija Ivušić, Mario Roth, Sementa Rajhard i mnogi drugi. "Najbolji ste, najbolji, uvijek s vama umrem od smijeha", "okupa je" , "vrištim", samo su neki od komentara, a bilo je i onih koji su primijetili da je "Nives često s Petkom" pa su je pitali ima li tu nešto više.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.