VIDEO Novinarka izvještavala iz Dalmacije, a onda je iznad nje proletio kanader

Foto: danas.hr

Novinarka RTL-a izvještavala je iz Dalmacije o požarima. U jednom trenu novinarka je stajala i govorila u kameru potpuno suha, dok je već u drugom kadru bila mokra od glave do pete. 

Naime, dok je stajala na cesti okružena gustim dimom i pokušavala odraditi javljanje za emisiju, iznad nje je proletio kanader i cijelu je zalio mlazom vode.

Snimka njenog javljanja objavljena je na TikToku. "Izvještavanje u izvanrednim situacijama ponekad može završiti i ovako", stoji u opisu snimke. 

@danas.hr

Izvještavanje u izvanrednim situacijama ponekad može završiti i ovako 👇 #rtl #danashr #reporteri #izvjestavanje #pozar #hrvatska #fyp

♬ original sound - Danas.hr

Njen kolega koji je bio s njom na terenu našalio se: "Frizura postojana." 

Požari još nisu ugašeni

Podsjećamo, iza vatrogasaca raspoređenih na požarišta na području Dalmacije još je jedna teška noć, a dva velika požara još uvijek nisu ugašena, onaj u Tučepima i u Vrsinama kod Trogira.

U Tučepima 306 vatrogasaca sa 77 vozila pokušava od utorka navečer suzbiti vatrenu stihiju na otvorenom prostoru, koja je nošena vjetrom zahvatila i Park prirode Biokovo te došla do Podgore, u kojoj su sinoć stanovnike prebacili iz njihovih kuća u školu. Na tom je području do sada izgorjelo oko 400 hektara makije, niskog raslinja i borove šume. 

U Vrsinama kod Trogira gori od jučer popodne. I tu je riječ o otvorenom i slabo pristupačnom terenu koji vatrogascima otežava gašenje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.