Video: Prvi pogledajte Khanov videospot za pjesmu "Ceste grada"

"INSPIRIRALO me stanje u našoj državi. Inače tematike mojih pjesama nisu ni slične ovoj, no morao sam izbaciti svoje mišljenje o svemu jer što je previše je previše", rekao je Khan o pjesmi "Ceste grada", čiju videopremijeru donosimo na stranicama Indexa. Videospot za pjesmu u kojoj premijeru poručuje da je Zagreb odavno Bejrut i podsjeća na tragične pogibije Luke Ritza i Ivane Hodak, Matija Gečević Khan sam je režirao.

Upravo spot za "Ceste grada" najavljuje večerašnji Khanov koncert u zagrebačkom klubu Bakaga, kojim će 22-godišnji izvođač zaokružiti veliku Skhandaloznu turneju.

Khanov album prvijenac "Skhandal" izašao je prije nešto manje od godinu dana. Tijekom Skhandalozne turneje hiphoper, koji je nastupio kao predgrupa na koncertu 50 Centa u zagrebačkom Domu sportova, održao je koncerte u petnaestak hrvatskih gradova i u Ljubljani, gdje je posebno oduševio slovensku publiku.

Khan dolazi iz zagrebačkog kvarta Dubrava, studira novinarstvo i hip-hopom se bavi šest godina. Prve pjesme snimio je u kućnoj produkciji i tako se polako počeo probijati na hrvatskoj demo sceni. Prije tri godine shvatio je da takva produkcija ne garantira kvalitetu te je počeo snimati u profesionalnim studijima. Prije dvije godine izdao je demo album "Krv, znoj i suze" koji je u nešto manje od dva tjedna prodan u više od tristo primjeraka, što je za jednog demo izvođača velika brojka. Album je izuzetno dobro prihvaćen te je time Khan stigao do dugo željenog cilja - potpisao je ugovor s izdavačkom kućom VG Records iz Koprivnice pod čijim je okriljem izašao i njegov prvi studijski album.

D.D.
Foto: Mateja Vrcković
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.