VIDEO Šampanjac, kavijar i - Porsche: Pogledajte kako izgleda let prvom klasom od 37 tisuća kuna

Screenshot/Foto: YouTube/Instagram

GILBERT OTT obožavatelj je putovanja i zrakoplova te vlasnik stranice "God Save the Points" na kojoj iznosi svoje doživljaje s letova različitih aviokompanija, a ovaj put isprobao je let od Frankfurta do New Yorka u prvom razredu aviokompanije Lufthansa za koji avionska karta košta nešto više od 37 tisuća kuna.

U srpnju je avionsku kartu vrijednu više od 37 tisuća kuna uspio kupiti za nešto manje od pet tisuća kuna, zahvaljujući nagradnim miljama koje je skupio tijekom prijašnjih letova. Svoje je iskustvo snimao i opisao u videu.

Čim je došao na frankfurtski aerodrom shvatio je da će ovaj let biti po mnogočemu drugačiji od svih prijašnjih jer je zahvaljujući karti prvog razreda let čekao odvojen od ostalih putnika, na terminalu napravljenom posebno za putnike prvog razreda. "Izgleda poput lobija hotela, ima 'cigar bar', neograničenom količinom pića i vrhunske hrane, tu su i zaštitari, a postoje i posebne prostorije za tuširanje i spavanje", opisao je.

"Dobiješ i svog privatnog konobara koji se brine o tebi, a možeš piti koliko želiš", bio je iznenađen. Kad je došao trenutak ukrcavanja, po njega je došao Porsche Cayenne i odvezao ga od "loungea" do aviona. 

"Unutrašnjoj zrakoplova nije najluksuznija koju sam ikad vidio, ali usluga, udobnost i profinjenost su sasvim pristojni", kaže. U avionu je uživao u šampanjcu, votki, kavijaru te luksuznom ručku, a osoblje mu je pripremilo i krevet za odmor. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.