VIDEO Stjuardesa otkrila najveće higijenske propuste u hotelima i zračnim lukama

Screenshot: TikTok

Cher Dallas, stjuardesa s pet godina iskustva u zrakoplovnoj industriji, podijelila je na TikToku savjete o tome što treba izbjegavati prilikom boravka u hotelu. Razotkrila je niz higijenskih problema u hotelima i zračnim lukama, uključujući problem neopranih hotelskih jastuka.

@cherdallas The hotel chairs have got to go or become plastic or something else #flightattendantlife #flightattendant ♬ Rotina - Drew

Gosti raspakiravaju kofer na krevetu

Tvrdi da se ukrasni jastuci rijetko peru nakon svakog gosta te da sumnja da ih ljudi skidaju prije spavanja. Također je izrazila nezadovoljstvo putnicima koji raspakiravaju svoje kofere direktno na krevetu. Smatra da je raspakiravanje na hotelskim krevetima jedna od najnehigijenskijih stvari koje se mogu učiniti.

Spomenula je i stolce u hotelskim sobama, aludirajući na scenu iz filma Oppenheimer u kojoj Cillian Murphy sjedi na stolcu bez odjeće.

Svoj popis je nastavila s kupaonicama u zračnim lukama, koje smatra još prljavijima od toaleta u avionima, te je izrazila odbojnost prema zajedničkim mikrovalnim pećnicama u hotelima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.